ЗАЩО ТЕЧЕН   ЯЙЧЕН   БЕЛТЪК, ЖЪЛТЪК   И   МЕЛАНЖ

• ЗАЩОТО Е ПО-ВКУСНО
• ЗАЩОТО СА ОТ ЗДРАВИ ИСТИНСКИ ЯЙЦА
• ЗАЩОТО ПЕСТИ ВРЕМЕ
• ЗАЩОТО СА В УДОБНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ В ЕКОЛОГИЧНИ ОПАКОВКИ BAG-IN-BOX
• ЗАЩОТО МОГАТ ДА БЪДАТ СЪХРАНЯВАНИ МИНИМУМ 35 ДНИ ПРИ ДО +4 С
• ЗАЩОТО СА ПАСТЬОРИЗИРАНИ ПРИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА, КОЕТО ГАРАНТИРА НЕВЪЗМОЖНОСТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ СЪС САЛМОНЕЛА И ПТИЧИ ГРИП
• ЗАЩОТО – ЗА РАЗЛИКА ОТ СУХИЯ ЯЙЧЕН МЕЛАНЖ – СА ЗАПАЗИЛИ ПОЛЕЗНИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕКА АМИНОКИСЕЛИНИ, ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В ЯЙЦАТА
• ЗАЩОТО НЯМА ДА ПЛАЩАТЕ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧЕРУПКИТЕ КАТО СТРАНИЧЕН ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТ

ПРОДУКТИ

Пресен пастьоризиран яйчен меланж

Пресен пастьоризиран яйчен меланж Опаковка: Плик в кутия (Bag in box) асептично пълнене в ирадиран полиетиленов плик Условия на съхранение: 28 денонощия от датата на производство при температура от 0 0 до 4 0 С. След отваряне е необходимо да се употреби до 48 часа.   Продукта се предлага в разфасовка от: 2 кг. / […]

Пастьоризиран яйчен жълтък

Пресен пастьоризиран яйчен жълтък Опаковка: Плик в кутия (Bag in box) асептично пълнене в ирадиран полиетиленов плик Условия на съхранение: 30 денонощия от датата на производство при температура от 0 0 до 4 0 С След отваряне е необходимо да се употреби до 48 часа.     Продукта се предлага в разфасовка от: 2 кг. […]

Пастьоризиран яичен белтък

Пресен пастьоризиран яйчен белтък Опаковка: Плик в кутия (Bag in box) асептично пълнене в ирадиран полиетиленов плик Условия на съхранение: 30 денонощия от датата на производство при температура от 0 0 до 4 0 С След отваряне е необходимо да се употреби до 48 часа.     Продукта се предлага в разфасовка от: 1 кг. […]

error: