Пресен пастьоризиран яйчен белтък OVOBULПресен пастьоризиран яйчен белтък

Опаковка:
Плик в кутия (Bag in box)
асептично пълнене в ирадиран полиетиленов плик

Условия на съхранение:
30 денонощия от датата на производство при
температура от 0 0 до 4 0 С

След отваряне е необходимо да се употреби до 48 часа.

 

 

Продукта се предлага в разфасовка от: 1 кг. / 2 кг. / 5 кг. / 10 кг. / 20 кг.

1 кг. продукт е произведен от 32 бр. яйца размер L

2 кг. продукт е произведен от 64 бр. яйца размер L

5 кг. продукт е произведен от 290 бр. яйца размер L

10 кг. продукт е произведен от 320 бр. яйца размер L

20 кг. продукт е произведен от 640 бр. яйца размер L

error: