Пресен пастьоризиран яйчен белтък
Опаковка:
Плик в кутия (Bag in box)
асептично пълнене в ирадиран полиетиленов плик
Условия на съхранение:
30 денонощия от датата на производство при
температура от 0 0 до 4 0 С
След отваряне е необходимо да се употреби до 48 часа.
Продукта се предлага в разфасовка от: 1 кг. / 2 кг. / 5 кг. / 10 кг. / 20 кг.
1 кг. продукт е произведен от 32 бр. яйца размер L
2 кг. продукт е произведен от 64 бр. яйца размер L
5 кг. продукт е произведен от 290 бр. яйца размер L
10 кг. продукт е произведен от 320 бр. яйца размер L
20 кг. продукт е произведен от 640 бр. яйца размер L